Auringonsuojakalvot ja ikkunakalvot yleisesti

Ikkunakalvo tuo parhaimmillaan ja halutessa yksityisyyttä, lämpösuojaa ja turvaa niin kotiin, toimitlaan kuin esimerkiksi tehtaalle.
Ikkunoihin asennetaan auringonsuojakalvo, murtosuojakalvo tai esimerkiksi huurrekalvoteippaus tarpeen mukaisesti, tuomaan haluttua vaikutusta sisätilaoleiluun.

Tarjoamme auringonsuojakalvojen asennukset ja poistot yksilöllisesti räätälöidysti sinun tarpeitasi vastaavilla materiaaleilla ja aikataululla. Kalvot asennetaan takuutyönä, eivätkä ikkunapinnat vaadi erikoistoimenpiteitä. Ikkunoiden tummennus, eli aurinkosuojakalvot, auttavat suojautumaan haitallisilta UV -säteiltä, estäen myös mahdollisesti rikkoutuvan lasin sirpaloitumisen. Kalvot tuovat valitusta tummuusasteesta riippuen yksityisyyttä ja turvaa, säilyttäen sisälämpötilan tasaisena, kesällä viileänä ja talvella pitäen lämmön sisällä, näin auttaen säästämään energiaa, jopa 60 %.

 • Auringonsuojakalvot ovat hyvä sijoitus ja ne maksavat itsensä takaisin.
 • Auringonsuojakalvoilla autat ympäristöä ja säästät energiankulutuksessa.
 • Ikkunakalvot ovat maksaneet oman hiilijalanjälkensä takaisin alle puolessa vuodessa.
 • Ikkunakalvot on luokiteltu yhdysvaltojen energiaministeriössä huippuluokan teknologiaksi energiansäästössä ja yhdeksi nopemmista keinoista tuoda energiasäästöjä.
 • Voit säilyttää nykyiset vanhatkin ikkunasit ja päivittää ne ikkunakalvoilla, ikkunakalvoilla voidaan nostaa ikkunalasit vastaamaan uusia rakennusstandardeja.
Aurinkosuojakalvon hyötyjä
 • Säilyttää lämpötilan tasaisena, kesällä viilentäen tilat ja talvella säilyttäen lämmön sisällä
 • Vähentää häikäisyä
 • Tuo yksityisyyttä ulkopuolisten katseilta, näkösuoja vähentäen varkauksia
 • Tuo uuden elegantin ulkonäön ja toimii näppäränä sisustusideana
 • Auttaa suojaamaan huonekaluja ja vähentää tekstiilien haalistumista torjumalla UV-säteitä
 • Torjuu lämpösäteilyä ja näin vähentää energiankulutusta
 • Tuo entistä parempaa mukavuutta sisätilaoleiluun
 • Parantaa turvallisuutta estämällä lasin sirpaloitumisen
 • Pitää ikkunapinnan puhtaampana, helpottaa lasin puhdistusta, sekä suojaa lasia naarmuuntumiselta

Aurinkosuojakalvot voidaan asentaa
 • Kulkuneuvoihin, kuten autoihin, busseihin, rekkoihin, veneisiin
 • Liiketiloihin, toimitiloihin
 • Asuntoihin
 • Parvekelaseihin, kattoikkunoihin
 • Näyteikkunoihin
 • Kesämökeille
 • Toimistoihin

Aurinkosuojakalvot ovat hyödyllisiä ja kustannustehokkaita. Tarjoamme valikoiman eri tarkoituksiin kehitettyjä suojakalvoja, kuten 3M -sarja ja uusi huomaamattomampi Llumar Helios -sarja. 3M Traditional Solar sarjassa neutraaleja, sävytettyjä ja heijastusta vähentäviä kalvoja, jotka tuovat lasiin lämpösäteilyn vastaista torjuntatehoa ja yksityisyyttä sisätiloihin.Llumar Helios on lähestulkoon huomaamaton aurinkosuojakalvo, joka uutena säilyttää suurimman % -määrän valoa ulkopuolella, toimien ensiluokkaisena aurinkosuojana ja lämmöntorjuntana kuitenkaan tummentamatta ikkunaa liikaa.

Mitä muita hyötyjä ikkunakalvoista on?

Kirkkaiden ja peilaavien kalvovaihtoehtojen lisäksi valittavana eri sävyisen neutraaleja tummennuskalvoja, joiden tummuus valitaan halutun suojan mukaisesti 5-95% valoa läpäseväksi. Tummennus- ja peilikalvoilla haetaan yleisimmin yksityisyyttä sisätilaan ja suojaa auringon lämpösäteilyn aiheuttamalta kuumuudelta sisällä, sekä halutaan suojata esimerkiksi kodin tekstiilit auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Tummennus- ja peilikalvoja voidaan käyttää esimerkiksi kodin, liiketilan tai auton ikkunoihin. Yksityisyyttä, suojaa ohikulkijoiden ja naapureiden katseilta, saadaan myös huurre- ja hiekkapuhalluskalvoilla, joita löytyy valikoimasta eri tyyppiseen makuun. Huurrekalvoja käytämme esimerkiksi parvekkeen alaosan laseihin, toimistojen ja liiketilojen väliseiniin sekä esimerkiksi kylpyhuoneen tai saunan ikkunaan tuomaan näkösuojan.

Lisätietoa eri tyyppisistä ikkunakalvoista saat seuraavista linkeistä