3M Auton lasien tummennus

HUOM! Myös erikoisosaamista vaativat auton lasien kalvotukset vaativimpiinkin malleihin. Auton lasien kalvotus vaatii erikoisosaamista verrattuna kiinteistöikkunoiden kalvotukseen ja täältä löytyy pitkä kokemus kaiken tyyppisten, myös vanhempien jenkkiautojen, ikkunoiden kalvotuksista.

LUCKY’S tint shop HINNASTO (3m)

Hatchback   alk. 150EUR
Sedan           alk.180EUR
Farmari       alk. 190EUR
Koko auto    alk. 250EUR

Auton lasien tummennus

Auton lasien tummennus tuo yksityisyyttä, tekee autolle elegantin ulkonäön ja vähentää auringon säteilyä sisälle ja näin auttaa pitämään lämpötilan tasaisena ja estää häikäisyä.

Käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia 3M kalvoja, joista on valittavana joko 5%, 15%, 30% tai 45% kalvotummuus.

5% ja 15% -kalvot ovat yleisimmät auton takalaseihin käytettävät kalvotummuudet, joista 5%:nen kalvo on vähiten valoa läpäisevä (tummin). Tällöin sisältä katsottuna näkee ulos, mutta ulkoa päin ei juurikaan näe auton sisälle. 15%:sta kalvosta näkee sisälle hahmot. Kalvoissa on 3M takuu, ja oikein hoidettuna 3M kalvot kestävät auton ikkunassa vahingoittumattomina vuosikymmeniä.

Auton lasien tummennuksen ja aurinkosuojakalvotuksen hyötyjä:
 • Vähentää häikäisyä
 • Torjuu auringon säteitä ja pitää sisätilan huomattavasti viileämpänä
 • Tuo autolle viimeistellyn ja elegantin ulkomuodon
 • Tuo yksityisyyttä ulkopuolisten katseilta, näkösuoja, vähentäen murtoja!
 • vähentää tekstiilien haalistumista torjumalla UV-säteitä
 • Parantaa mukavuutta autolla matkustamiseen
 • Parantaa turvallisuutta estämällä lasin sirpaloitumisen onnettomuustilanteessa
 • Pitää ikkunapinnan puhtaampana, helpottaa lasin puhdistusta, sekä torjuu naarmuuntumiselta

Ammattitaitoiset ja nopean aikataulun auton mainosteippaukset sekä auton lasien tummennukset, yli 5000 auton kokemuksella.

KUVAGALLERIAAN tästä.


Varaa aika tai kysy lisää, olemme suurimman osan päivästä asennushommissa ja parhaiten meidät saa kiinni oheisella yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.


3M Auton lasien tummennuksen jälkitoimenpiteet
 • Kuivumisprosessi kestää 5-28 vuorokautta eikä kalvotettuihin laseihin tule näin ollen koskea, ikkunoita ei saa avata, eikä niitä tule pestä vähintään viiteen (5) vuorokauteen kalvotuksen jälkeen.
 • Huomaa, että kalvotuksen jälkeen kalvon väliin saattaa jäädä kosteutta, joka muodostuu pisaraksi, mutta häviää ajan kanssa kuivuessaan (7 vrk).
 • Saatte meiltä takuutodistuksen kalvotuksen yhteydessä tarran muodossa TAKUU 10 vuotta, työlle lifetime -takuu!
 • Mitä enemmän auton lasit pääsevät nauttimaan auringosta ja lämmöstä asennuksen jälkeen, sitä nopeammin kalvot pääsevät kuivumaan.
 • Talviaikaan lasit eivät lisäksi saa päästä jäätymään vähintään kolmeen (3) vuorokauteen kalvotuksen jälkeen.

ikkunakalvot_3m_värikartta
3M ikkunakalvojen värikartta.

Suomen laki sallii auton takaosan tummennuksen täysin, jopa 5% kalvolla, mutta autolla ajaminen etulasien tai tuulilasin ollessa kalvotettuna, on kielletty. Ajaminen etulasit kalvotettuna on omalla vastuulla.

Tuulilasiin on kuitenkin mahdollista asentaa ns. häikäisysuoja maksimissaan noin 18cm.

Vanhojen kalvojen poistoista sovitaan erikseen asentajan kanssa ja liimasta riippuen takalasin lämmitin on voinut jäädä kiinni kalvoon, jolloin se saattaa hajota ja tämä omalla vastuulla.

Muistathan tuoda auton kalvotettavaksi siistissä kunnossa, ilman ylimääräistä tavaraa kalvotettavien ikkunoiden läheisyydessä. Mikäli kuljette lemmikkieläimien kanssa tai auto on pölyinen, tulee se imuroida ennen tummennukseen saapumista, seinineen.

Ikkunoita ei tarvitse itse pestä etukäteen. Tummennukseen menee aikaa 2h – 3h. Kalvotuksen jälkeen tulee ikkunat pitää suljettuina annettujen ohjeiden mukaisesti, vähintään viisi päivää. Huomaa, että kalvotuksen jälkeen kalvon väliin saattaa jäädä kosteutta, joka muodostuu pisaraksi, mutta häviää ajan kanssa kuivuessaan.

Tilaukset toimeenpannaan nopeasti sinun aikatauluusi sopivasti.

Peruutukset ja muutokset 24 tuntia sovittua varausta ennen, muutoin perimme peruutusmaksun.


Auton värin muuttava yliteippaus

Auton väri muutetaan yliteippaamalla auto, jolloin kalvo suojaa alla olevaa maalipintaa naarmuilta ja tuo persoonallisen ulkonäön autollesi. Värikartassa on valittavana vaihtoehtoja matta- ja kiiltäväpintaisena, sekä metallin sävyisenä ja värivaihtoehtoja löytyy jo lähemmäs 100 erilaista. Teippi on myös mahdollista poistaa myöhemmin, eikä se jätä merkkejä jälkeensä, vaan toimii enemmänkin kilpenä auton maalipinnalle.

Lähes mikä tahansa ajoneuvo tai kulkuväline on mahdollista teipata:

 • Auto; auton katto, takapuskuri, konepelti, lamput..
 • Bussi, juna, raitiovaunu, metro..
 • Vene, laiva
 • Kuorma-auto, pakettiauto..
 • Perävaunu

Auton yliteippauksissa ja lasien tummennuksessa valitsemme aina materiaalin haluamillasi ominaisuuksilla yksilökohtaisesti räätälöitynä oman aikataulusi mukaan.

Ota meihin yhteyttä niin jutellaan!