Huurrekalvot

Huurrekalvot ja hiekkapuhalluskalvot toimivat mainiona ratkaisuna esimerkiksi parvekkeen näkösuojaksi, toimiston tilanjakana tai vaikkapa sisustamisessa.

HUURREKALVOT TARJOUKSESSA!

Huurrekalvo on moderni vaihtoehto verhoille niin tilanjakajana tai tuomaan yksityisyyttä näköesteenä. Kalvovalikoimasta on myös valittavissa eri tyyppisiä ratkaisuja eri sävyistä eri tyylilajeihin ja kuvioihin. Huurrekalvot toimivat myös oleellisena tilan tunnelman luomisessa ja antavat viimeistellyn olemuksen valitsemallesi tyylille. Saatavilla on perinteisiä hiekkapuhalluksen tai ns. maitolasivaikutelman kalvoja ammattimaiseen tyyliin ja käytännöllisyyteen panostaen tai esimerkiksi raidallisia ja kuvioituja, olemukseltaan myös rennompia kalvoja. Kalvotusvaihtoehtoja on lukematon määrä laidasta laitaan tarjoten vastauksen tarpeeseen kuin tarpeeseen, joten suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä niin löydämme yhdessä ratkaisun juuri sinun tilaasi ajatellen.

Huurrekalvot voidaan tilata myös logoleikattuna, kuten yllä näkyvässä kuvassa.

Seuraavassa kuvia toimistotilan jakamisesta huurrekalvon avulla.

Meiltä saat ammattitaitoisen huurrekalvojen asennuksen takuulla, sinun aikatauluusi sopien. Laajassa valikoimassamme saatavilla vain laadukkaimmat materiaalit, joista varmasti löydämme sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon saavuttaen aidosti sinun näköisesi lopputuloksen. Uutuutena valikoimassamme 3M sarjan lasinsomistuskalvoja Fasara mallistosta.

Esimerkkinä tavallisimpia huurrekalvo- ja hiekkapuhalluskalvokohteita:
  • Parvekkeen näkösuojakalvotus huurrekalvolla
  • Kodin sisustusteippaus hiekkapuhalluskalvoilla
  • Liiketilojen julkisivun kalvotukset
  • Tilanjakajateippaukset, kuten työhuoneiden tai kokoustilan hiekkapuhallus– ja huurrekalvotukset.
  • Dust- ja näkösuojateippaus, sekä muut yksityisyyttä parantavat teippaukset
  • Sisustusteippaukset, elementtiteippaukset

Pyydä meiltä sitomaton tarjous ja lisätietoja yhteydenottolomakkeella tästä.

Meiltä myös työstä kotitalousvähennys verotuksessa!