Erikoiskalvot

Ikkunakalvojen valmistajat kehittävät jatkuvasti kalvojen ominaisuuksia ja me seuraamme tarkasti kehitystä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ensimmäisinä parhaimmat kalvot markkinoiden eri valmistajilta. Tarjoamme käytännöllisiä ratkaisuja niin kotitalouksiin kuin myös toimitiloihin ja esimerkiksi historiallisesti tärkeisiin ja suojeltuihin kohteisiin, joiden päivittäminen ei muilla keinoilla ole mahdollista.

Seuraavassa esittelemme teille ratkaisuja ryhmittäin eri tyyppisiin ongelmiin.

1. Energiakalvot

Energiakalvoilla eristät ikkunan huomaamattomasti ja kustannustehokkaasti. Kalvot toimivat ikkunassa niin, että ne auttavat säilyttämään lämmön sisällä ja estävät kylmän pääsyä sisätilaan. Kalvo on huomaamaton ja tekee lasista huomattavasti tehokkaamman torjumaan kylmää, säästäen näin myös energiakustannuksissa.

2. UV – Kalvot

UV-kalvot ovat pääsääntöisesti kirkkaita ikkunakalvoja, jotka ehkäisevät haitallisen UV-säteilyn pääsyä sisälle yli 99%sesti. UV-säteily haalistuttaa tekstiilejä ja lyhentää näin esimerkiksi huonekalujen käyttöikää. Kalvot ovatkin olleet jo pidempään esimerkiksi vaateliikkeiden suosiossa, mutta viime vuosina kasvattaneet suosiotaan myös niin toimistoissa kuin kotitalouksissa. Kalvoja löytyy täysin kirkkaasta UV-säteilyn torjuntaan suunnitellusta kalvosta tummentaviin, eri sävyisiin ja peilaaviin kalvoihin ja lämmön torjunnalla varustettuna sekä ilman.

3. Huurtumisen estävä ikkunakalvo

4. Antibakteerinen ikkunakalvo

Antibakteerinen kirkas ikkunakalvo auttaa suojautumaan bakteereilta. Antibakterinen kalvo sisältää hopeaioneja, jotka tappavat bakteereita.

5. älykalvo

Kaukosäätimellä toimiva uusi älykalvo, joka muuttaa lasin läpinäkyvästä huurteiseksi.

6. antigraffitikalvo

Kirkas antigraffitikalvo suojaa nimensä mukaisesti graffiteja jäämästä kiinni lasiin. Kalvo on luokiteltu turvakalvoksi ja toimii graffitisuojan lisäksi kevyenä turvakalvona ehkäisten naarmuuntumista ja lasin sirpaloitumista.

7. Toimiston ikkunakalvoratkaisut

Datajammer
Clearboard

Meiltä myös muita erikoiskalvoja, kerro tarpeesi niin etsitään ratkaisu!

Ota yhteyttä!