Kalvojen myynti

Ikkunakalvot – Auringonsuojakalvot ja murtosuojakalvot, auton lasien tummennus, mainosteippaukset, teippaukset toimistoon, kotiin, autoon tai esimerkiksi veneeseen.

– ISO VALIKOIMA auringonsuojakalvoja ja turvakalvoja TARJOUKSESSA! –

Omatoimisille kodin tai liiketilan kunnostajille, rakentajille ja sisustajille!

Mikäli olet tottunut omatoimiseen tekemiseen ja haluat itse asentaa suojakalvot kodin, liiketilan lasien tai esimerkiksi autosi ikkunoihin voit nyt ostaa valitsemasi kalvot meiltä.

Tarjonnassamme tarkoin valitut erilaisilla ominaisuuksilla varustetut kalvot jokaiseen tarpeeseen. Käytämme ainoastaan markkinoiden parhampia kalvovalmistajamerkkejä: 3M ja Helios LLumar. Sarjoista on valittavissa kodin, toimiston, liiketilan ja auton kalvoja ja teippejä vaihteleviin tarkoituksiin.

Kattava valikoimamme sisältää mm.

Myymme kalvomateriaaleja ilman asennuspalvelua omatoimiseen kalvottamiseen. Saat meiltä myös ohjeet kalvojen ammattimaiseen asentamiseen tilattuasi omia tarpeitasi vastaavan kalvon. Kalvot toimitamme suoraan sinulle tai voit hakea ne meiltä Helsingissä.

Myymme kalvot palveluna, johon kuuluu opastus ja jossa mietimme yhdessä henkilökohtaisiin tarpeisiisi soveltuvan kalvon ja leikkaamme sen sinulle valmiiksi mittoihin!

Kerro meille oheisella lomakkeella käyttötarkoituksesi niin voimme yhdessä valita sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi soveltuvan kalvon tai vaihtoehtoisesti ilmoita suoraan valitsemasi kalvo ja määrä tai mitat.