PRO MD IKKUNAKALVOTUS OY

Olemme ikkunoiden kalvotuksiin ja teippauspalveluihin erikoistunut yritys ja tarjoamme palveluitamme yli 20 vuoden työkokemuksella. Toimintamme on menestynyt maailmanlaajuisesti Pohjois-Amerikassa, Barcelonassa ja nyt ammattitaitoiset palvelumme löytyvät Suomesta.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ikkunakalvo- ja teippauspalveluita pienimuotoisista suurempiin urakkatöihin, laatuun ja täsmällisyyteen panostaen. Ikkunakalvot ja -teippaukset tuovat yksityisyyttä ja omaa rauhaa, suojaavat ikkunan pintaa naarmuuntumiselta, tasaavat lämpötilan tai toimivat kätevänä välineenä julkisivun uudistuksissa, niin kulkuvälineissä kuin kiinteistöissäkin. Kalvot ja teipit voidaan asentaa lasiin ja erityyppisille pinnoille, kuten esimerkiksi ikkunoihin, autojen ja veneiden pintoihin, ja ne sopivat hyvin niin yritys-, toimisto- kuin kotitalouskäyttöön.

Valtteinamme toimivat ammatitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu, laadukkaat materiaalit, nopea ja vastuullinen toimitus. Meillä onkin aina voimassa oleva työturvallisuuskortti ja kuulumme tilaajavastuun luotettavaan kumppaniin. Pitkäjänteinen ja vastuullinen toiminta laadukkaiden materiaalien kanssa yhdistettynä toimivat tyytyväisyyden takuuna.

Pro MD Ikkunakalvotus – Ikkunakalvot ja teipit

Lue lisää palveluista sivuiltamme, ota yhteyttä ja kysy lisää!