Murtosuojakalvot ja turvakalvot

Murtosuojakalvot – Turvakalvot – 3M

TARJOUKSESSA!

Ikkunoiden murtosuojakalvotus ja turvakalvotus toimistoon, kotiin, autoon tai esimerkiksi veneeseen.

 

Murtosuojakalvotukset ja turvakalvot; asennukset ja poistot pääkaupunkiseudulla sinun tarpeidesi mukaan valikoidulla kalvomateriaalilla.

Muista kotitalousvähennys!

Ikkunoiden Murtosuojakalvot ja turvakalvot suojaavat tehokkaasti kotiasi tai liiketilaa murtautumiselta. Kun turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, 3M murtosuojakalvot suojaavat valmistusteknologiansa avulla lasia tekemällä siitä sitkeän, hidastaen näin murtautujan sisäänpääsyä tehokkaasti. Kalvo suojaa lasia sirpaloitumiselta jättäen sirpaleet kalvoon kiinni, suojaten henkilövahingoilta ja tehden ikkunan hyvin vaikeasti hajotettavaksi.

Murtosuojakalvo ostaa lisää aikaa varkaan kiinni ottamiselle hidastaen tyypillisesti nopeasti tapahtuvan murtautumisen ensivaiheen, ikkunan hajottamisen, useimmiten säästäen sisätilan vahingonteolta ja murrolta. Kalvot ovat mahdollista asentaa valmiiseen, paikalla olevaan ikkunalasiin ja ovat näin kustannustehokas tapa vaikeuttaa ja estää murtautumista, sekä suojautua muulta ilkivallalta.

Seuraavassa videossa tuntumaa murtosuojakalvon tehokkuuteen.

Murtosuojakalvot ja turvakalvot ovat toimiva ratkaisu ja niitä hyödynnetään turvallisuuden takaamiseksi mm. kotitalouksissa, lentokentillä, ostoskeskuksissa, valtion virastoissa, kouluissa, toimistoissa, ja liiketiloissa, kuten kaupoissa, koruliikkeissä ja ravintoloissa.

3M Ultra Safety -sarja tarjoaa jopa 42 mikrokerroksen erinomaisen kestäviä suoja- ja turvakalvoja. Ensiluokkainen materiaalitaso suojaa varkauksilta ja ilkivallalta, mutta myös räjähdyksiltä, törmäyksiltä sekä luonnonilmiötä. Kalvojen suorituskyky on huipputasoa verrattuna perus polyesterikalvoihin. Kalvot ovat kirkkaita ja niihin voi myös yhdistää auringon säteilyltä ja lämmöltä suojaavat ominaisuudet. 3M Standard Safety -sarja sopii liiketilojen suojaamiseen varkauksia ja ilkivaltaa vastaan ja pitää lasin puhtaampana ja estää naarmuuntumista.


3M murtosuojakalvotuksen  ja turvakalvojen etuja

 • Ehkäisevät varkauksilta hidastamalla ikkunalasin rikkoutumista, näin mahdollisesti estäen murron
 • Suojaavat henkilövahingoilta ja lisäävät turvallisuutta
 • Estävät lasin pirstaloitumisen ja ehkäisevät sisätilojen vaurioita
 • Vähentävät haitallisia UV-säteilyitä ja estävät materiaalien ja huonekalujen haalistumista
 • Pitävät lasin pinnan puhtaampana ja suojaavat lasia naarmuilta
 • Kustannustehokkuus

3M murtosuojakalvot ja turvakalvot voidaan asentaa

 • Liiketiloihin, esimerkiksi koruliikkeet, kaupat, ravintolat
 • Toimitiloihin, kuten toimistoihin, pankkeihin
 • Virastoihin, sairaaloihin, kouluihin
 • Kotiin
 • Veneisiin, autoihin

Kaikki kalvoitukset toteutetaan nopeasti sovitulla aikataululla ja takuutyönä.

Murtosuojakalvot voidaan asentaa lähestulkoon mihin vain ikkunalasin pintaan, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.