Murtosuojakalvot ja turvakalvot

Ikkunoiden murtosuojakalvotus ja turvakalvotus toimistoon, kotiin tai esimerkiksi sirpalesuojaksi lasten leikkitilan laseihin.

Murtosuojakalvotukset ja turvakalvot; asennukset ja poistot pääkaupunkiseudulla sinun tarpeidesi mukaan valikoidulla kalvomateriaalilla.

Muista! Meiltä myös työstä kotitalousvähennys verotuksessa!

Ikkunoiden Murtosuojakalvot ja turvakalvot suojaavat tehokkaasti kotiasi tai toimitilaa murtautumiselta ja lasin sirpaloitumiselta. Kun turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, 3M murtosuojakalvot suojaavat valmistusteknologiansa avulla lasia tekemällä siitä sitkeän, hidastaen näin murtautujan sisäänpääsyä tehokkaasti. Kalvo suojaa lasia sirpaloitumiselta jättäen sirpaleet kalvoon kiinni, suojaten henkilövahingoilta ja tehden ikkunan hyvin vaikeasti hajotettavaksi.

Turvakalvot suojaamaan lapsia sirpaleilta ikkunan mahdollisessa rikkoutumistilanteessa. Suojaamme ikkunapinnat siltä varalta, että ikkuna pääsee jostakin syystä rikkoutumaan. Kun lasipinta on kalvotettu, ikkunan pinta ei pääse sirpaloitumaan ja irtoamaan kenenkään päälle. Olemme suojanneet päiväkotien ja koulujen, sekä myös yksityisten kotitalouksien ikkunapintoja turvakalvolla. Kysy lisää lasten leikkitilan ikkunoiden turvakalvotuksesta oheisella yhteydenottolomakkeella.

Vältä kallis ikkunoiden vaihto: Turvakalvot myös ikkunatyypin päivittämiseen vastaamaan nykysiä rakennusmääräyksiä ikkunan kestävyyden suhteen.

Murtosuojakalvo ostaa lisää aikaa varkaan kiinni ottamiselle hidastaen tyypillisesti nopeasti tapahtuvan murtautumisen ensivaiheen, ikkunan hajottamisen, useimmiten säästäen sisätilan vahingonteolta ja murrolta. Kalvot ovat mahdollista asentaa myös valmiiseen, paikalla olevaan ikkunalasiin ja ovat näin kustannustehokas tapa vaikeuttaa ja estää murtautumista, sekä suojautua muulta ilkivallalta.

3M murtosuojakalvotuksen  ja turvakalvojen etuja
 • Ehkäisevät varkauksilta hidastamalla ikkunalasin rikkoutumista, näin mahdollisesti estäen murron
 • Suojaavat henkilövahingoilta ja lisäävät turvallisuutta esimerkkinä lasten leikkitilan turvaaminen
 • Estävät lasin pirstaloitumisen ja ehkäisevät sisätilojen vaurioita
 • Vähentävät haitallisia UV-säteilyitä ja estävät materiaalien ja huonekalujen haalistumista
 • Pitävät lasin pinnan puhtaampana ja suojaavat lasia naarmuilta
 • Kustannustehokkuus
3M murtosuojakalvot ja turvakalvot olemme asentaneet esimerkiksi
 • Liiketiloihin, esimerkiksi koruliikkeet, kaupat, ravintolat
 • Toimitiloihin, kuten toimistoihin, pankkeihin
 • Päiväkodit, koulut, muut lasten leikkitilat
 • Virastoihin, sairaaloihin,
 • Kotiin tai mökille
 • Lasiovien suojaamiseen joko osumalta tai murtautumiselta
 • Vanhanaikaisten lasien tehostamiseen ja muokaamiseen tämän päivän vaatimusten mukaisiksi
 • Lasten lähellä olevien lasien ja lasiovien turvaamiseen
 • Koko seinän tai ison kokoisten lasien suojaamiseen

Seuraavassa videossa tuntumaa murtosuojakalvon tehokkuuteen.

Murtosuojakalvot ja turvakalvot ovat toimiva ratkaisu lasien suojaamiseen ja niitä hyödynnetään turvallisuuden takaamiseksi mm. kotitalouksissa, lentokentillä, ostoskeskuksissa, valtion virastoissa, lasten leikkitilan turvaamisessa niin päiväkodeissa kuin kodissakin, toimistoissa, ja liiketiloissa, kuten kaupoissa, koruliikkeissä ja ravintoloissa.

Tarjoamme jopa 780 μ paksuisen ja En 336 P3A turvaluokituksen murtosuojakalvot vaativaankin murtoa ehkäisevään tarpeeseen, mutta valikoimassa myös kevyemmät sirpalesuojakalvot turvaamaan lasin sirpaloituminen rikkoutuessa.

3M Ultra Safety -sarja tarjoaa erinomaisen kestäviä suoja- ja turvakalvoja. Ensiluokkainen materiaalitaso suojaa varkauksilta ja ilkivallalta, mutta myös räjähdyksiltä, törmäyksiltä sekä luonnonilmiötä. Kalvojen suorituskyky on huipputasoa verrattuna perus polyesterikalvoihin. Kalvot ovat kirkkaita ja niihin voi myös yhdistää auringon säteilyltä ja lämmöltä suojaavat ominaisuudet. 3M Standard Safety -sarja sopii liiketilojen suojaamiseen varkauksia ja ilkivaltaa vastaan ja pitää lasin puhtaampana ja estää naarmuuntumista.Kaikki kalvoitukset toteutetaan nopeasti sovitulla aikataululla ja takuutyönä.

Murtosuojakalvot voidaan asentaa lähestulkoon mihin vain ikkunalasin pintaan, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.