Miten viilentää asuntoa?

Miten viilentää asuntoa kesällä? Kuinka saada toimisto viileämmäksi? Tehtaan viilentäminen? Mitä ihmettä tehdä kun sisätila on kesällä liian kuuma?

– Yksi parhaista keinoista sisätilan viilentämiseen ovat auringonsuojakalvot –

Auringonsuojakalvot tuovat valitusta tummuusasteesta riippuen yksityisyyttä ja turvaa, säilyttäen sisälämpötilan tasaisena, kesällä viileänä ja talvella pitäen lämmön sisällä, näin auttaen säästämään energiaa, jopa 40 %.

Auringonsuojakalvot ovat kustannustehokas ratkaisu kun halutaan saada sisätila viileämmäksi kesällä, ja kun taas toisaalta halutaan saada lämpö pysymään sisällä talven pakkasilla. Kalvot estävät auringon haitallisen UV-säteilyn yli 99%:sesti ja torjuvat auringon lämpösäteilyä tehokkaasti kääntäen pois lämpöä jo ennen kuin sisätila pääsee kuumentumaan, säästäen siis myös energiassa. Näin ollen auringonsuojakalvot nostavat tilan energiatehokkuutta. Ikkunakalvot ovat moderni vaihtoehto verhoille, eivätkä verhojen lailla estä näkyvyyttä ulos. Kalvot valitaan halutun tehokkuuden mukaisesti ja valikoimassa löytyy tehokkaita kirkkaita kalvoja, jotka ovat käytännössä lähes näkymättömiä lasissa. Auringonsuojakalvot toimivat ratkaisuna sellaisenaan tai yhdessä muun ilman viilennyslaitteen kanssa.

Auringonsuojakalvot asennetaan ikkunaan veden ja saippuan avulla, joko lasin sisä- tai ulkopintaan, riippuen lasityypistä. Asennuksen jälkeen, kun kalvo on päässyt noin kuukauden verran kuivumaan, ikkunapinta ei vaadi erikoistoimenpiteitä ja kalvo jopa auttaa ikkunaa pysymään puhtaana pidempään, sekä ehkäisee lasipinnan naarmuuntumista. Auringonsuojakalvoilla on itseasiassa monta hyödyllistä ominaisuutta sisätilan lämmöntorjunnan lisäksi. Kalvot suojaavat huonekaluja haalistumiselta, joka aiheutuu auringon UV-säteilystä. Kalvot tuovat halutessa yksityisyyttä sisätilaoleiluun ja tuovat turvaa lasin rikkoutuessa sitoen sirpaleet kiinni kalvoon niin, että säästytään henkilövahingolta.

Monet seikat vaikuttavat sisätilan viihtyvyyteen ja näin ollen ihmisen hyvinvointiin ja jopa tehokkuuteen. Auringonsuojakalvot tekevät sisätilaoleilusta miellyttävämpää, mutta myös tehokkaampaa. Kuumuudella toiminnan tehokkuus laskee ja näin ollen saadaan huomattavasti vähemmän aikaseksi niin kotioloissa, mutta myös työpaikalla. Auringonsuojakalvot auttavat tasaamaan lämpötilan niin, että sisätilaoleilu on sopiva lämpötilaltaan, ja energiataso säilyy tältä osin optimaalisena. Ilman kalvoja aurinko myös häikäisee inhottavasti ikkunoiden läpi eikä television tai tietokoneen näytön katselu onnistu. Verhot vievät pois valon ja näkymän ikkunasta kokonaan, kun taas ikkunakalvoilla on mahdollisuus säädellä myös näitä asioita ilman koko ikkunan näkymän blokkaamista.


AURINGONSUOJAKALVOT VOIDAAN ASENTAA ESIMERKIKSI

 • Kulkuneuvoihin, kuten autoihin, busseihin, rekkoihin, veneisiin
 • Liiketilaan, toimitilaan
 • Tehtaan ikkunoihin
 • Asuntoon
 • Parvekelaseihin, kattoikkunoihin
 • Näyteikkunoihin

Auringonsuojakalvot ikkulaseihin eri tummennusasteilla kirkkaasta täysin tummennettuun, sekä myös erilaisilla värivaihtoehdoilla tai peilaavalla kalvolla.

Auringonsuojakalvon hyötyjä

 • Säilyttää lämpötilan tasaisena, kesällä viilentäen tilat ja talvella säilyttäen lämmön sisällä
 • Vähentää häikäisyä
 • Tuo yksityisyyttä ulkopuolisten katseilta, näkösuoja vähentäen varkauksia
 • Tuo uuden elegantin ulkonäön ja toimii osana sisustustamista
 • Suojaa huonekaluja ja vähentää tekstiilien haalistumista torjumalla UV-säteitä
 • Torjuu lämpösäteilyä ja näin vähentää energiankulutusta, jopa 40%
 • Tuo entistä parempaa mukavuutta sisätilaoleiluun
 • Parantaa turvallisuutta estämällä lasin sirpaloitumisen tai jopa murtautumisen
 • Pitää ikkunapinnan puhtaampana, helpottaa lasin puhdistusta, sekä torjuu naarmuuntumiselta

Asiakkaamme kokemuksia asentamistamme kirkkaista auringonsuojakalvoista tästä linkistä.

Lisää tietoa tästä linkistä.

Kaikki ikkunakalvot asennetaan takuutyönä ja tilaukset toimeenpannaan nopeasti, sinun aikatauluusi sopivasti.

Mikäli kiinnostuitte auringonsuojakalvoista, voitte ottaa meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja kysyä lisää. Etsitään yhdessä nimenomaan teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu.