Auringonsuojakalvot

Auringonsuojakalvot ikkunaan.
Miten viilentää asuntoa? Kuinka saada näkösuojaa parvekkeelle? Miten saada auto viileäksi? – Auringonsuojakalvot!

Kasvata tilasi energiatehokkuutta ikkunakalvoilla!

Auringonsuojakalvot, näkösuoja ja murtosuojakalvotukset, auton lasien tummennus, mainosteippaukset, teippaukset toimistoon, kotiin, autoon tai esimerkiksi veneeseen. – ikkunakalvot – aurinkosuojakalvo – turvakalvot – peilikalvo – huurreteippi – mainosteipit – teippaus – tummennus – auton lasien tummennus – kalvojen myynti.

Tarjoamme auringonsuojakalvojen asennukset ja poistot yksilöllisesti räätälöidysti sinun tarpeitasi vastaavilla materiaaleilla ja aikataululla. Kalvot asennetaan takuutyönä, eivätkä ikkunapinnat vaadi erikoistoimenpiteitä. Ikkunoiden tummennus, eli aurinkosuojakalvot, auttavat suojautumaan haitallisilta UV -säteiltä, estäen myös mahdollisesti rikkoutuvan lasin sirpaloitumisen. Kalvot tuovat valitusta tummuusasteesta riippuen yksityisyyttä ja turvaa, säilyttäen sisälämpötilan tasaisena, kesällä viileänä ja talvella pitäen lämmön sisällä, näin auttaen säästämään energiaa, jopa 40 %.

DSC_0072[1]-2  DSC_0066[1]


Aurinkosuojakalvon hyötyjä
 • Säilyttää lämpötilan tasaisena, kesällä viilentäen tilat ja talvella säilyttäen lämmön sisällä
 • Vähentää häikäisyä
 • Tuo yksityisyyttä ulkopuolisten katseilta, näkösuoja vähentäen varkauksia
 • Tuo uuden elegantin ulkonäön ja toimii näppäränä sisustusideana
 • Auttaa suojaamaan huonekaluja ja vähentää tekstiilien haalistumista torjumalla UV-säteitä
 • Torjuu lämpösäteilyä ja näin vähentää energiankulutusta
 • Tuo entistä parempaa mukavuutta sisätilaoleiluun
 • Parantaa turvallisuutta estämällä lasin sirpaloitumisen
 • Pitää ikkunapinnan puhtaampana, helpottaa lasin puhdistusta, sekä torjuu naarmuuntumiselta

Aurinkosuojakalvot ovat hyödyllisiä ja kustannustehokkaita. Tarjoamme valikoiman eri tarkoituksiin kehitettyjä suojakalvoja, kuten 3M -sarja ja uusi huomaamattomampi Llumar Helios -sarja. 3M Traditional Solar sarjassa neutraaleja, sävytettyjä ja heijastusta vähentäviä kalvoja, jotka tuovat lasiin lämpösäteilyn vastaista torjuntatehoa ja yksityisyyttä sisätiloihin.Llumar Helios on lähestulkoon huomaamaton aurinkosuojakalvo, joka uutena säilyttää suurimman % -määrän valoa ulkopuolella, toimien ensiluokkaisena aurinkosuojana ja lämmöntorjuntana kuitenkaan tummentamatta ikkunaa liikaa.


Aurinkosuojakalvot voidaan asentaa
 • Kulkuneuvoihin, kuten autoihin, busseihin, rekkoihin, veneisiin
 • Liiketiloihin, toimitiloihin
 • Asuntoihin
 • Parvekelaseihin, kattoikkunoihin
 • Näyteikkunoihin
 • Kesämökeille
 • Toimistoihin

Aurinkosuojakalvot ikkulaseihin eri tummennusasteilla kirkkaasta täysin tummennettuun, sekä myös erilaisilla värivaihtoehdoilla tai peilaavalla kalvolla. Kaikki tummennukset tehdään takuutyönä, takuu kolmesta vuodesta ylöspäin.

Tilaukset toimeenpannaan nopeasti sinun aikatauluusi sopivasti.

Mahdollisuudet kaiken tyyppiseen ikkunalasin kalvotukseen, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaamaan täältä!